Windows 10 Pro

250+solgt!
Populær!
Spar 63%kr445
kr164,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Microsoft


Windows 10 Pro leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Microsoft.

Sådan downloades med Microsoft?

Aktivere Windows 10-licenskode

Windows

Aktivering af nøgle

1. Hent den nødvendige Windows 10-installationsfil.
Hent værktøjet Windows 10
2. Download Windows 10 og brænde det ud til DVD eller en USB-stick.
3. Efter installationen gå til System > Aktivering.
3. Indløs din købte kode og drage fordel af aktiveret Windows 10!
I tilfælde af aktiveringsproblemer:
Åbn menuen Start, og skriv SLUI 04, og tryk på Enter.
Ring til nummeret som vist på skærmen
Følg derefter vejledningen på skærmen, og du vil modtage et bekræftelses-id, som du bruger til at aktivere operativsystemet.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
Tip en ven

Windows 10 Pro

Windows 10 er et operativsystem fra Windows-serien, udviklet og vedligeholdt af Microsoft. Det er designet til at arbejde på moderne personlige computere, og det er tilgængeligt i både 32 og 64-bit versioner. Windows 10 blev udgivet i juli 2015 som en efterfølger til den tidligere version af systemet – Windows 8. 1 - og kan prale af flere nye funktioner brugere længe ønsket at se. Det har også rettet mange problemer og fejl af sin forgænger, opdateret brugergrænsefladen, og indarbejdet bedre sikkerhedsforanstaltninger.

Professionel version af Windows 10-operativsystemet leveres med yderligere funktioner rettet mod erhvervsforbrugere. Disse omfatter BitLocker kryptering, gruppepolitikker, dynamisk klargøring, kiosk tilstand, Hyper-V, Windows Sandbox, Active Directory support, blandt andre.

BitLocker-kryptering

BitLocker er en funktion, der gør det muligt at kryptere hele drevet ved hjælp af enten 128 eller 256-bit AES algoritme for at beskytte dine data i tilfælde af at miste adgangen til din pc. Aktivering af BitLocker kræver, at du opretter en adgangskode, som bruges til at få adgang til computeren. Fra nu af kun den, der kender denne adgangskode vil være i stand til at dekryptere gemte filer. Det er den perfekte måde at forsvare sig mod tyve, som ellers kunne stjæle dine dokumenter og bruge indsamlede data til at få adgang til dine bankkonti eller konti på sociale medier.

Hyper-V-teknologi

Pro version af Microsoft Windows 10 operativsystem leveres med Hyper-V-teknologi, som giver dig mulighed for nemt at oprette virtuelle maskiner på din computer. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige operativsystemer uden at skulle fysisk installere dem på din harddisk. Dette kan være nyttigt, hvis du bruger gammel tredjepartssoftware, som kun er kompatibel med tidligere versioner af Windows eller software, som kun kører på andre operativsystemer. Det kan også komme i handy til testformål - virtuel maskine er et sikkert miljø, du kan skødesløst rod med, uden at skulle bekymre sig om at gøre uoprettelig skade på dit rigtige system.

Windows Sandkasse

Windows Sandbox fungerer på samme måde som Hyper-V, men i stedet for at oprette en virtuel maskine, det skaber en frisk forekomst af dit eget operativsystem. Det har sine fordele og ulemper, og i visse scenarier, det kan foretrækkes frem hyper-V, primært på grund af det faktum, det kører meget glattere og hurtigere. Dette skyldes, at sandkassen er integreret med sit værtssystem, og det fungerer på de samme filer din faktiske Windows 10 gør. Ulempen er en begrænsning for kun at oprette forekomster af Windows 10, hvilket betyder at du ikke kan køre et andet operativsystem ved hjælp af denne teknologi. Windows Sandbox er også helt slettet, når du lukker den, så - i modsætning til virtuelle maskiner - kan du ikke bevare deres tilstand. Brug Windows Sandbox som et værktøj til hurtigt at køre mistænkelige programmer og kontrollere, om de er sikre at udføre.

Reception

Windows 10 Pro modtaget positive anmeldelser og blev endda kaldt af nogle de bedste Windows-operativsystem nogensinde er skabt, muligvis overgår den klassiske Windows XP. Anmeldere roste forbedringer i menuen Start, især i forhold til den tidligere Windows 8. 1, som lignede mere en tablet system end en personlig computer en. Kritikere bemærkede også yderligere forbedringer af både den indbyggede Edge browser og AI-drevet virtuel assistent, Cortana. En af de mest vellidte funktioner i Pro-versionen var BitLocker krypteringssoftware, som hjælper med at bevare privatlivets fred i tilfælde af at miste computeren eller få det stjålet.

Vigtige funktioner

  • BitLocker krypterer dit drev og beskytter dine private data i tilfælde af, at du mister computeren
  • Windows Sandbox hjælper med at kontrollere mistænkelige filer i et sikkert og lukket miljø
  • Hyper-V-teknologi kan bruges til nemt at køre virtuelle maskiner på din computer – enten til testformål eller til at have et alternativt operativsystem ved hånden
  • Fjernskrivebord gør det muligt at styre din computer fra en anden enhed, hvilket kan være nyttigt, hvis man har brug for at få adgang til sin kontor-pc hjemmefra
  • Start, der er tillid til, kontrollerer integriteten af alle systemkomponenter ved start
  • Windows Update for Business giver adgang til de nyeste innovationer, der er udgivet af Microsoft
  • Kiosk-tilstand giver dig mulighed for at begrænse pc'en til at køre et enkelt program i fuld skærm og giver dig bedre kontrol over den offentlige computer
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Windows 10 Pro til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Windows-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Windows, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:-
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Windows
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: 1 GHz
Memory: 1 GB - 32 Bit / 2 GB - 64 Bit
Diskspace: 16 GB - 32 Bit / 32 GB - 64 Bit
Other: DirectX 9 with WDDM 1.0 driver
Sprog English
Aldersbegrænsninger
Galleri Windows 10 Pro