The Sims 4: Hunde Og Katte

The Sims 4: Hunde Og Katte
The Sims 4: Hunde Og Katte
The Sims 4: Hunde Og Katte
The Sims 4: Hunde Og Katte
The Sims 4: Hunde Og Katte
The Sims 4: Hunde Og Katte
Se video
150+solgt!
DLCDette produkt kræver grundspil
Spar 33%kr296
kr198,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Origin


The Sims 4: Hunde Og Katte (PC / Mac) leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Origin.

Sådan downloades med Origin?

Aktivér spil på Origin

Oprindelse

Key AKTIVERING

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/en-us/store/download.

Klik på "Download Origin" (for at hente programmet).

Hent Origin (PC/MAC)
2. Opret en ny Origin-bruger i programmet

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode

(Hvis du ikke har en bruger endnu: du kan oprette en på Origin.com).

3. Indløs din købte kode

I menuen til venstre skal du trykke på "Indløs produktkode..."

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

4. Åbn spillet i dit bibliotek

Klik på "Mit spilbibliotek" i menuen til venstre.

 • Produktoplysninger
 • Specifikation
 • Fotogalleri
 • Videoer
Denne DLC-pakke(Udvidelsespakke) kræver grundspillet The Sims 4 aktiveret på din Origin konto.
Tip en ven

The Sims 4: Hunde Og Katte

Besøg Brindleton Bay - en smuk kystbeliggende beliggenhed med alt, hvad du kan forvente i en. Strande, både, et fyrtårn samt syv nye barer og parker at lege i. Alt dette leveres i et fantastisk, fantastisk og detaljeret Sims 4-miljø. Brindleton Bay har 4 distrikter fyldt med mange attraktioner som parker, kattemonumenter, strande og udgravningssteder for hunde.

Med hensyn til nyt indhold i The Sims 4: Katte & Hunde-udvidelsespakken er der masser af poteprint og dyretillerede genstande at se på og tonsvis af nautiske striber, strandhatte, tilbehør til perfekt at indrette ethvert selvrespekt hjem ved havet. Der er også mad skåle, vovse døre, senge, og kat skrabe stillinger for at holde dine kæledyr glade og masser af andre nye objekter for dem at interagere med.

Opret dit drømmedyr

The Sims 4: Cats & Dogs (PC) har forhåndstilpasning af kæledyr. Oprettelse af dine lodne venner føles mere intuitiv og tilfredsstillende end nogensinde før! Med en række forskellige racer at vælge imellem, genskabe din virkelige liv kæledyr er så simpelt som at vælge den race, der bedst matcher dem og tilpasse til dit hjerte indhold. Der er masser af racer, du kan vælge imellem. De store hunde, små hunde og katte. Der er flere eller mindre 120 hund arter begge ringe hunde og stor hunde og 50 kat arter. Der er også en "mix race" mulighed nu, hvor du kan blande to udvalgte racer. Hunde har 5 forskellige typer af stemmer, der kan bruges på enhver race af hunde.

Form dit kæledyrs personlighed ved at tildele dem tre individuelle træk, og der er masser at vælge imellem. Fans af The Sims-serien vil blive begejstret for at høre, at de højt elskede farvehjul og mønster valg muligheder har gjort en velkommen tilbagevenden. Der er også et udvalg af nye hår- og tøjmuligheder, som dine simmere også kan nyde. Endelig kan du oprette killinger og hvalpe direkte fra "skabe et kæledyr" værktøj for første gang.

En bred vifte af tilbehør & tøj til dine kæledyr

Klæd dit kæledyr, som du kan lide det, da The Sims 4: Katte & Hunde indeholder mange kæledyrsdragter! Giv dem kostumer, tilbehør og tøj til at gå. Der er også en ny type plante: Catnip urter! Du kan købe frø pack fra computeren, og der er flere typer af katteurt. Catnips kan gives til katte til at påvirke deres adfærd. Den regelmæssige katteurt vil gøre dem straks hyper, napnip vil holde dem nede og lulle dem til at sove, vil madnip gøre dem vrede, og nuzzlenip vil gøre dem munter.

Interagere med dine kæledyr

Der er mange måder at interagere med dine dyr venner, herunder et helt nyt sæt af sociale interaktioner som uddannelse, petting, og spille. Du kan også befale, spørge, opmuntre og afskrække dem fra ikke at gøre flere ting. Husk, at dine kæledyr har brug for at spise, sove, lege, bade, ødelægge, socialisere og tisse & agterstavn. Vær forsigtig med dit kæledyr ven, fordi der er en chance for, at dit kæledyr vil løbe væk og gå mangler.

Opdag en ny "pet uddannelse" færdighed.

Øget "pet uddannelse" færdighed ved at undervise jeres pets, navnlig hunde, noget narrestreger. Der er en masse tricks, der kan undervises, og hver tager et stykke tid at blive lært af hunde. Når lært, kan du befale dem at gøre et bestemt trick, hvor de vil gøre det samme. Forbedre "pet uddannelse" færdighed ved at købe nogle hindring kurser til dine kæledyr. Med forhindringsbanegenstandene kan du nu træne både katte og hunde.

Dyrlægeforretningen

Start en veterinær karriere, der tilbyder den interaktive udfordring at levere sundhedsydelser til de sårede og syge dyr. Først og fremmest skal du vide, at være en dyrlæge betyder, at du er nødt til at eje en dyrlæge klinik og køre sin virksomhed, så det fungerer på samme måde som detail-og restaurant-system.

Vigtige funktioner

 • Over 100 hunderacer og 40+ katteracer at vælge imellem
 • Opret en killing eller en hvalp
 • En helt ny placering kaldet Brindleton Bay: besøg 4 store distrikter fulde af mange attraktioner
 • En række nye objekter: møbler, kæledyr tilbehør, møbler til kæledyr, strand tilbehør
 • En kompleks veterinær karriere mode
 • Nye, avancerede "pet uddannelse" færdighed
 • Sociale interaktioner: kommando, kæledyr, opmuntre dit kæledyr
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download The Sims 4: Hunde Og Katte til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Origin-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Origin, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2017-11-09
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Origin
Kompatibel Mac OS: Ja
Sprog DanishChineseCzechDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
Galleri The Sims 4: Hunde Og Katte
Videoer The Sims 4: Hunde Og Katte