The Crew 2

The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
Se video
23solgt!
Populær!
Spar 66%kr445
kr151,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Uplay


The Crew 2 leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Uplay.

Sådan downloades med Uplay?

Aktiver spil på Uplay

Oplay (Oplay)

Key AKTIVERING

1. Gå til: https://uplay.ubi.com/.

Klik på "Download Uplay til PC" (for at hente programmet).

Hent Uplay (PC)
2. Opret en ny Uplay-bruger i programmet

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

3. Indløs din købte kode

Klik på "Indstillinger > Aktivér produktet" i menuen til venstre.

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

The Crew 2

Tag til vejene, til himlen, og til havet i The Crew 2, en efterfølger til et unikt racerspil fra 2014. Forbedring i enhver henseende i forhold til sin forgænger The Crew 2 giver dig adgang til et forbløffende antal køretøjer af enhver art, herunder for første gang, fly og både. Vil du bevise, at du er den hurtigste til lands, til vands og i luften? Elfenbenstårnets produktion vil sætte denne påstand på prøve.

Massiv åben verden

Crew 2 giver dig mulighed for at realisere dine drømme om at rejse på tværs af Amerika uden at skulle forlade din spillestol. Kortet er et kreativt komprimeret kort over hele det kontinentale USA, med større byer som New York City, Miami og Los Angeles og dele af jord mellem dem, skovene, Rockies, Grand Canyon. Rejs de store regioner på din fritid ved hjælp af nogen af de tilgængelige køretøjer, eller brug en praktisk hurtig rejse mulighed for straks at blive vist præcis, hvor du ønskede at være, uanset om det er en by, vartegn, eller bare et fjernt sted, du har besluttet at tjekke ud af en eller anden grund.

Land, luft, vand køretøjer af Besætningen 2

Crew 2 udvider på det første spils tilbud. Nu er den massive galleri af køretøjer, du kan styre i spillet ikke ender med biler og motorcykler. Crew 2 supplerer spillerens muligheder med et udvalg af fly og både. Endnu bedre: du kan skifte mellem dem i farten. Når du bliver træt af at køre langs vejene, problemfrit skifte fra en bil til et fly og tage ud i himlen. Og så fald fra luften som en båd og smække i vandet under dig uden at miste hastighed.

Forestil dig mulighederne.

Forskellige løbssekvenser

Crew 2 løb begrænser sig ikke til kun én type køretøj. Mange af dem er en triathlon kun en mester i alle tre vil være i stand til at fuldføre i god tid. Den samme evne til at skifte køretøj, som du har i frit strejfe, er en funktion af udfordringer, du skal stå over for på din vej til at blive den bedste chauffør/ pilot for alle de forskellige løbstyper, der tilbydes af flere hovedkvarterer. Hver ændring af begivenheden belønnes med en fantastisk overgange bøje verden foran dig.

Flere løbskategorier

Crew 2 har flere separate racing hovedkvarterer, hvor du vil være i stand til at få street cred og fremskridt til toppen af deres placeringer. The Spot er stedet at gå til top-tier street racing. I The Pit har du en smag af pro racing, hvis du ikke appellerer til dig. Elskere af at teste trækkraft på deres maskiner er sikker på at nyde Offroad begivenheder, der tilbydes på Base Camp, mens The Barn er noget for entusiaster af Freestyle.

Vigtige funktioner

Crew 2 i modsætning til sin umiddelbare forgænger forbliver ikke fast på jorden, men tager til skyerne og ud i havene og floderne i det massive kort, der viser de ikoniske regioner i USA. Kør biler, pilotfly, gadebåde, og bevis, at du er den hurtigste, uanset hvor du kører.

Crew 2-funktionerne

  • Massive åben verden - rejse frit på tværs af den forkortede version af hele det kontinentale USA, og se nogle af de mest mindeværdige vartegn uden selv at skulle forlade dit hjem
  • Land, luft og vand - i The Crew 2 er du ikke begrænset til bare at køre rundt. Nu kan du skifte mellem biler, fly og både i farten uden at miste hastighed
  • Mange forskellige begivenheder - uanset om du foretrækker street racing, off-road spor, lukkede kredsløb af freestyle, vil du altid finde noget for dig her
  • Dynamisk skiftende løb - begivenheder vil kræve fra din evne til at håndtere alle typer af køretøjer, hvis du ønsker at hæve til toppen
  • Udvid din samling af køretøjer - opdag og arbejd for nye biler, motorcykler, fly og både, mens du klatrer op på ranglisten over racer-hovedkvartererne
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download The Crew 2 til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Uplay-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Uplay, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2018-06-28
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Uplay
Kompatibel Mac OS: Nej
Sprog ChineseDutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishRussianSpanish
Aldersbegrænsninger
Galleri The Crew 2
Videoer The Crew 2