Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE

Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Se video
1solgt!
Populær!
Spar 40%kr519
kr308,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE

En af de foretrukne hovedpersoner af fans over hele verden kommer tilbage med et brag! Det nye spil fra en af de bedste action-adventure franchise er her: Shadow of the Tomb Raider! Denne gang følger historien Lara Croft, mens hun forsøger at tæmme junglen, opdage frygtindgydende grave og overleve. Men ikke kun hendes overlevelse, men hele verdens skæbne står på spil.

Lara Croft må stoppe mayaernes apokalypse. Ved at blive ét med junglen, klatre ind i skjulte grave, løse gåder og endelig opdage den længe glemte skjulte by, vil Lara Croft endelig vise sig at være værdig til sin Tomb Raider-titel, der altid har været hendes skæbne. Denne gang dog slå spillet en gang er ikke nok! Når du er færdig med det én gang, kan du forlænge det ved at indtaste New Game Plus.

Alt, hvad du har opnået i den første gennemspilning, giver dig mulighed for at træde ind på det næste niveau, hvor du vil erhverve nye færdigheder, våben, outfits, gear, samt nye udstyr opgraderinger.

I New Game Plus kan du låse op for tre stier: af Slangen, Jaguar, Eagle. Hver vej er unik og har forskellige gameplay stil.

Serpent Path fokuserer på kneb, stealth og spilleren kan tage ned fjender ved hjælp af lokkefugle. Så kaos blandt fjender, og camoufler dig selv med mudder. The Path of Eagle lægger vægt på ressourcer og traversal med af evnen til at observere fjender fra afstand, omhyggeligt planlægge det næste træk, og angreb langvejs fra. Jaguar Path er fokuseret på kamp, jagt og tillader at angribe fjender med usædvanlig vold.

Storyline og Gameplay of Shadow of the Tomb Rider

Historien om Lara Crofts nye eventyr

Denne nye historie begynder to måneder efter afslutningen af det forrige spil, Rise of the Tomb Raider. Denne gang blev ikke brugt passivt selv - Lara Croft fokuseret på sporing teknikker og bekæmpe Trinity, en paramilitær organisation. Med sporene efterladt af sin far, Lara sat til Cozumel i Mexico.

Der finder hun en skjult by og et tempel med en dolk. Da hun tjekker vægmalerierne, indser hun, at en maya-apokalypse er ved at ødelægge verden, udløst af Trinity. Selv om der er advarsler på væggen om ikke at gøre det, Lara tager dolken. Det viser sig, at denne handling har startet processen med udrensning, eller Apocalypse.

Det er her den virkelige action-eventyr combo udfolder sig, som Lara og hendes ven Johan forsøger at fange hovedet af Trinity i Amazonas jungle og at være der i tide til at stoppe Apocalypse. Cataclysms begynder at hærge verden og Lara med Johan crash ned i Paititi - det er her størstedelen af spillets historie finder sted.

Gameplayet

Ligesom alle de tidligere titler i serien, Shadow of the Tomb Raider er en tredje persons perspektiv spil. Det er fyldt med action og eventyr af forskellig art. Gameplayet fokuserer på at kæmpe, udforske området og løse gåder. Bortset fra de vigtigste historie, kan spillerne engagere sig med den side missioner og quests.

Mens Lara bliver i Paititi hun vil have til sin rådighed NPC'ere handel med våben, bjærget dele og andre ressourcer. Den skjulte by er også indstillet til det største hidtil spilbare område.

Der var et par forbedringer til det foregående spil i form af gameplay, men først og fremmest forblev det samme. Svømmekontrol blev moderniseret, og nu har Lara Croft evnen til at holde vejret, mens han dykkede i længere tid.

Hun har endda luftlommerne ved hånden for at hjælpe hende svømme under vand længere. Også en mulighed for at hænge ned ad klippen på et reb blev indført. Det er også værd at nævne, at stealth bliver vigtigere i gameplayet, da Lara kan undslippe sine fjenders synslinje under kampe. Intet væsentligt har ændret sig om jagt dyr, crafting, udforske mørke grave, eller løse gåder til at flytte handlingen fremad.

Der er flere grave end nogensinde før. Spillerne kan tilpasse gameplayet ved at sætte sværhedsgraden for kamp, gåder og udforskning separat. Der er en helt ny tilstand kaldet Fordybelse, så spilleren kan høre baggrundsstemmer fra lokale folk, der chatter på deres modersmål. Den kan slås fra, så spilleren hører oversættelser til et valgt sprog.

Grafik og musik

Billeder og grafik er baseret på mayaernes mytologi med soltilbedelse og ofre temaer, der er i centrum af det. Tøj af mennesker, vægmalerier og steder blev designet med stor præcision og visualiseret i overensstemmelse med historien.

Et panel af historikere blev hørt i designfasen af spillets grafik. Den britiske stjerne Camilla Luddington genoptog sin rolle som Lara Croft. Når det kommer til musik, var hovedkomponisten af partituret Briand D'Oliveria.

Soundtracket har en stil, du kender fra de tidligere spil. Det velkendte nummer "The Instrument", der var specielt udformet til 2013-versionen af spillet, har gjort comeback i 2018-udgaven.

Udgivelse af spillet

Spillet blev produceret af Eidos-Montreal, Crystal Dynamics og Nixxes software, mens udgiveren var Square Enix. Den første trailer blev udgivet i marts.

Spørgsmål og svar

Hvor længe er Shadow of The Tomb Raider?

Hovedhistorien kan tage omkring 13-15 timer, med yderligere par timer brugt på side quests.

Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2018-09-13
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Sprog EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrænsninger
Galleri Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Videoer Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE