Planet Zoo

150+solgt!
Populær!
Spar 54%kr334
kr151,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Steam


Planet Zoo leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Steam.

Sådan downloades med Steam?

Aktiver spil på Steam

Damp

Key AKTIVERING

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klik på "Installer Steam" (for at downloade programmet.)

Hent Steam (PC/Mac/Linux)
2. Opret en ny Steam-bruger på applikationen.

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

(Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du oprette den via programmet).

3. Indløs din købte kode

Klik på "Tilføj et spil" i nederste venstre hjørne.

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
Tip en ven

Planet Zoo

Byg en verden for dyreliv i Planet Zoo. Fra udviklerne af Planet Coaster og Zoo Tycoon kommer den ultimative zoo sim, og byder på autentiske levende dyr, der tænker, føler og udforsker den verden, du skaber omkring dem. Oplev en globetrotkampagne, eller lad din fantasi løbe løbsk i sandkassetilstandens frihed. Skab unikke levesteder og store landskaber, træf store beslutninger og meningsfulde valg, og giv næring til dine dyr, mens du konstruerer og administrerer verdens vildeste zoologiske haver.

Mød en verden af utrolige dyr. Fra legende løveunger til mægtige elefanter, hvert dyr i Planet Zoo er en tænkning, følelse individuel med et karakteristisk udseende og personlighed af deres egne. Lav detaljerede levesteder for at bringe dine dyrs naturlige miljøer hjem, forske og styre hver art for at give dem mulighed for at trives og hjælpe dine dyr med at opdrage deres gener til fremtidige generationer.

Administrer en fantastisk levende verden, der reagerer på enhver beslutning, du foretager. Fokuser på det store billede, eller gå hands-on og styr de mindste detaljer. Thrill besøgende med ikoniske udstillinger, udvikle din zoo med ny forskning, og frigive nye generationer af dine dyr tilbage i naturen. Dine valg bliver levende i en verden, hvor dyrevelfærd og bevarelse kommer først.

Planet Zoo's kraftfulde stykke-for-stykke konstruktion værktøjer giver dig ubesværet gøre din zoo unik. Hver kreativ beslutning, du foretager påvirker livet for dine dyr og oplevelsen af dine besøgende. Lad din fantasi løbe vild, mens du graver søer og floder, rejser bakker og bjerge, skærer stier og huler og bygger fantastiske zoologiske haver med et udvalg af unikke temaer og hundredvis af bygningskomponenter.

Deltag i et forbundet samfund og del verdens mest kreative levesteder, landskaber og endda hele zoologiske haver på Steam-værkstedet. Se dine egne designs vises i zoologiske haver rundt om i verden, eller opdag nyt indhold fra Planet Zoo-fællesskabet hver dag.

Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Planet Zoo til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Steam-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Steam, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2019-11-05
Online spil:-
Aktiveret ved: Steam
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 16 GB available space
System: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Sprog DanishChineseCzechDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmericaSwedish
Aldersbegrænsninger
Galleri Planet Zoo