Planet Coaster

Planet Coaster
Planet Coaster
Planet Coaster
Planet Coaster
Planet Coaster
Planet Coaster
Se video
100+solgt!
Populær!
Spar 49%kr281
kr143,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Steam


Planet Coaster leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Steam.

Sådan downloades med Steam?

Aktiver spil på Steam

Damp

Key AKTIVERING

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klik på "Installer Steam" (for at downloade programmet.)

Hent Steam (PC/Mac/Linux)
2. Opret en ny Steam-bruger på applikationen.

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

(Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du oprette den via programmet).

3. Indløs din købte kode

Klik på "Tilføj et spil" i nederste venstre hjørne.

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Planet Coaster

Fra skaberne af RollerCoaster Tycoon 3 kommer en ny og bedre end nogensinde forlystelsespark manager simulator. Bliv kongen af makro- og mikro-forvaltning som en ny ejer af et stykke jord, en flok ingeniører, og håber på en fremtid. Opret kæbe slippe rutsjebane forlystelser, tematiske eventyr, og højt sukkerindhold drikkevarer i Planet Coaster (PC).

Ubundet kreativitet

Skab den bedste rutsjebanetur i historien ved hjælp af de utrolige værktøjer, du har til rådighed og intuitiv brugerflade. I Planet Coaster kan du forme og justere næsten ethvert element, du ønsker. Få det til at passe til det tema, du ønsker, og den perfekte bevægelsesgeometri, du forestillede dig. Med praktiske terramorphing værktøjer ikke engang Jorden selv vil stå i vejen for at skabe den mest spændende forlystelsespark i historien. Lav dale, bakker, tunneler og søer som en gud for rutsjebaneteknik.

Venlig grafik og gameplay

Planet Coaster er en af de få spil, hvor du kommer til at bringe glæde, ikke død, til indbyggerne i den digitale verden. Hvor andre spil giver dig ubegrænset ødelæggelse og beherskelse af liv og død, Lover Planet Coaster dig det samme ud over den uendelige fornøjelse af at skabe noget, som andre nyder godt af. Se, hvordan venlige tegneserieagtige gæster nyder (eller ikke) din seneste magnum opus og reagerer levende på de attraktioner, de tilbydes. Planet Coaster er smukt gjort, så du kan nyde den park, du har forestillet dig i 3D.

Fuld Integration af Steam-værksted

Hvis du nogensinde finde dig selv en eller anden måde spændt for ideer eller muligheder (en usandsynlig begivenhed), henvende sig til Steam Workshop. Planet Coaster ud over snesevis af muligheder og tweaks giver spillerne mulighed for at uploade deres ideer som tegninger for andre at bruge. Problemfri integration garanterer fremragende spiloplevelse og næsten uendelige muligheder.

Tre måder at spille på

Planet Coaster har tre centrale spilmodes for dig at vælge. Karriere giver dig kontrol over en halvfærdig park og sætter visse mål for dig at opnå. Udfordring er et stykke jord, begrænset budget og teknologi, og frihed til at gå derfra. Endelig Sandbox giver dig ubegrænsede ressourcer og muligheder og lader din fantasi løbe vild.

Vigtige funktioner

Planet Coaster er skabt af de udviklere, der bragte verden den legendariske RollerCoaster Tycoon 3. Planet Coaster gameplay er sikker på at tilfredsstille hver fan af mikro- og makro-styring og grænseløs kreativitet.

Planet Coaster funktioner

  • Uendelige muligheder - forestil dig en perfekt forlystelsespark og få det til at ske ved hjælp af omfattende og intuitiv værktøjskasse. Kreation lige ved hånden på få minutter!
  • Venlig præsentation - Planet Coaster gæster præsenteres på en venlig, tegneserieagtig måde og er meget udtryksfulde trods taler volapyk. Se deres tanker og lær, hvad de synes om din park
  • Terraforming på sit fineste - funktionerne i din park er ikke det eneste, du styrer. Omforme det land, du får med et par klik. Landet er også din legeplads
  • Steam Workshop integration - når du løber tør for gode og dårlige ideer, kan du få nye tegninger uploadet til Steam Workshop af andre brugere og bruge dem i dit spil uden problemer
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Planet Coaster til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Steam-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Steam, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2016-11-17
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Steam
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-2300 / AMD FX-4300
Graphics: nVidia GTX 560 (2GB) / AMD Radeon 7850 (2GB)
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 8 GB available space
System: Windows 7 (SP1+) / 8.1 / 10 64bit
Sprog DanishCzechDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
PEGI 3
Galleri Planet Coaster
Videoer Planet Coaster