Metro: Last Light Redux Xbox ONE

Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Se video
0solgt!
kr143,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Metro: Last Light Redux Xbox ONE (PC / Mac) leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Metro: Last Light Redux Xbox ONE

Metro: Last Light Redux er den endelige version af den kritikerroste Metro: Last Light, genopbygget i den nyeste og bedste iteration af 4A Engine for Next Gen. Nyankomne vil få chancen for at opleve en af de fineste historie-drevne skydespil gennem tiderne; et episk eventyr, der kombinerer gribende survival horror, udforskning og taktisk kamp og stealth.

Denne definitive version indeholder også alle tidligere udgivne DLC, tilføjer 10 timers bonus single-player indhold til den enorme solo kampagne. Fans af det oprindelige spil vil bemærke nye funktioner og gameplay forbedringer, herunder nye nærkamp animationer, evnen til at tjekke dit ur og ammunition forsyninger på flue, og nye full-body player animationer.

Og de, der gik ind for det mere survival-horror-orienterede gameplay i kult-prequel Metro 2033, vil finde en ny måde at opleve kampagnen på takket være introduktionen af to unikke spillestile – Survival og Spartan. Førstnævnte forvandler Sidste lys fra en mere actionorienteret stealth kampoplevelse til en fyldt, langsom brænde kamp for overlevelse. Med den legendariske Ranger Mode inkluderet for at tilbyde et ekstra lag af udfordring og fordybelse, tilbyder Metro: Last Light Redux timevis af AAA gameplay til en utrolig pris.

Vigtige funktioner

  • Fordyb dig i Moskva Metro - vidne til en af de mest atmosfæriske verdener i spil bragt til live med fantastiske næste generations grafik på 60FPS Brave rædslerne i den russiske apokalypse - udstyre din gasmaske og et arsenal af håndlavede våben, som du står over for truslen om dødbringende mutanter, menneskelige fjender, og det skræmmende miljø selv
  • Genopbygget og Remastered til næste generations - med alt tidligere DLC-indhold inkluderet, nye tilstande og funktioner og mange forbedringer af gameplayet er dette den endelige version af den anmelderroste klassiker, som både fans og nybegyndere vil nyde
  • To unikke spillestile: "Spartan" og "Survival" - nærmer sig spillet som en langsom brænde Survival Horror, eller tackle det med kamp færdigheder af en Spartan Ranger i disse to unikke tilstande
  • Den legendariske Ranger Mode vender tilbage - tør du spille den frygtindgydende Ranger Mode? Ingen HUD, UI, mere dødbringende kamp og begrænsede ressourcer kombineres for at skabe den ultimative fordybende oplevelse
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Metro: Last Light Redux Xbox ONE til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2014-08-25
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Ja
Sprog EnglishEnglish-USFrenchGermanSpanish
Aldersbegrænsninger
Galleri Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Videoer Metro: Last Light Redux Xbox ONE