Metro: Exodus Xbox ONE

Metro: Exodus Xbox ONE
Metro: Exodus Xbox ONE
Metro: Exodus Xbox ONE
Metro: Exodus Xbox ONE
Metro: Exodus Xbox ONE
Metro: Exodus Xbox ONE
Se video
0solgt!
Spar 57%kr519
kr222,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Metro: Exodus Xbox ONE leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Metro: Exodus Xbox ONE

Metro Exodus er en first-person shooter spil med overlevelse-drevet historie med gore elementer, der er fastsat i efterkrigstidens verden. Ligesom de tidligere rater af franchisen, er inspireret af Metro romaner skrevet af Dmitry Glukhovsky. Det er et klassisk udbud af FPS genren i form af gameplay, men historien er helt unik.  Spillet blev udviklet af 4A Games studio, som er baseret i Malta, men har ukrainske rødder og dens udgiver er Deep Silver. De tidligere dele af serien var Metro: 2033 og Metro: Last Night. Metro Exodus 'plot starter to år efter de begivenheder, der udfoldede sig i Metro: Last Night.

Historien om spillet

Historien starter i 2036, blot to år efter afslutningen af plottet i den tidligere rate af serien. For at indhente begivenheder, der førte os til starten af Metro Exodus spillet, skal spilleren bare vide, at en atomkrig ødelagde jorden i 2013.  I den alternative version af historien, er Den Russiske Føderation en enorm ødemark fuld af dem, der har overlevet og forsøger at klare den uvenlige virkelighed og skræmmende monstre af forskellige, bizarre former. Spilleren fortsætter rejsen af en 23-årig hovedperson: Artyom.

Han er flygtet fra metroen i Moskva for at rejse gennem det tidligere russiske territorium. Han er dog ikke alene - ledsager ham er de såkaldte Spartan Rangers. De forsøger alle at komme til Fjernøsten. Vi mødte Artyom omkring Uralbjergene, tæt på Volga-floden. Han hopper ind i Aurora lokomotiv, der er bestemt til at rejse mod øst.  Derovre håber han at starte et nyt, bedre liv sammen med sin kone Anna. Hele historien lukker om et år, hvor gameplayet drejer sig om de fire årstider. Begyndelsen er sat i Moskva metro, om vinteren.

Tegnene - Artyom

Metros Exodus er fuld af store figurer hver med unikke kvaliteter og historie, som er inspireret af Metro bøger. Artyom er hovedpersonen, en Moskva-født ung mand, der knap husker gange før atomkrigen.

Han har tilbragt hele sit liv skjult i Moskva metro og er helt træt af situationen. Derfor beslutter han sig for at gå udenfor og begive sig ud på en livstrusler.  Tidligere kontaktede han folk udefra med sin radio, og derfor mener han, at der er noget mere derude, der venter på at blive opdaget i den post-apokalyptiske verden.

Anna er Artyoms kone og den bedste snigskytte i Spartan Rangers. Hun fungerer som rådgiver for spilleren og en værdifuld tilhænger af quests uden for Aurora. Hendes far er Miller, lederen af gruppen, der har mistet sine begge ben.  Lad ikke hans handicap narre dig - han er meget aktiv, stædig, hård og en stor tilhænger af hele holdet og dets mission. Den yngste i den spartanske orden er Duke, som er meget ivrig efter at teste sine egne grænser, uanset hvad der står på spil. Han er den risikable fyr i Auroras bestyrelse.

Monstrene i Metro

Der er et par typer af mærkelige skabninger, der bor i stillingen nukleare verden af spillet. Alle af dem er skræmmende og ligner taget lige fra horror film. På din rejse gennem det tidligere russiske territorium, som Artyom, kan du møde groteske, fascinerende mutanter som vægtere, humanimals og rejer.  Der er også en dæmon. Vægtere er jægere, der kommer i pakker. De er de farligste i grupper, en enlig mutant er et stykke kage at dræbe af en spartaner. Humanimal elsker natten. Det ligner et menneske, men absolut ikke.

Han elsker mørke pletter og forladte bygninger. Dens adfærd kan ligne aber; de angriber, når de ser dig. Rejer ligner, ja, du gættede det, normale rejer. Denne form for akvatisk mutant kan lide at angribe på lang afstand. Dæmonen er et stort bæst, det dødeligste i denne verden. Den jager alene og udgør en stor fare for en spartaner. Bedre undgå det for enhver pris.

Gameplay af Metro Exodus

Gameplayet i Metro Exodus er primært baseret på skydning, udforskning og stealth. Spillet er fyldt med tonsvis af rædsel og gore elementer. Den vigtigste opgave for hovedpersonerne er at overleve i den uvenlige post-apokalyptiske verden fuld af monstre.  Som ødemark, der plejede at være Den Russiske Føderation er beboet af mærkelige skabninger præsentere tegn med mange udfordringer at overvinde og risici at tage. Der er også andre mennesker, der forsøger at dræbe hovedpersonerne. Spillerne har et stort arsenal af håndlavede våben.

Alle af dem er underlagt tilpasning gennem en særlig crafting system forudsat har de nødvendige materialer. Spillet tilbyder en åben verden samt specifikke niveauer, der kan nås ved at udfylde forskellige quests. Den nye Metro spil har også et dynamisk vejr system med miljøer skiftende med hver sæson og en dag-nat cyklus. Årstiderne ændrer sig, efterhånden som historien bevæger sig fremad. Det hele gør spillet endnu mere spændende at spille. Historien udspiller sig om et år.

Den nye ting i serien indført i Metro Exodus er det faktum, at det meste af handlingen finder sted på overfladen, som hovedpersonerne har forladt de underjordiske tunneler i Moskva metro. Sandkasse-mode er mere udviklet end før, og spilleren har mere frihed til at udforske spillets verden, som han ønsker. Mellem de forskellige kort, de tegn rejse på Aurora lokomotiv. Nogle af figurerne vil dog ikke komme til det forjættede land, og det er op til spillerens beslutninger, hvem der overlever, og hvem der ikke vil.

Grafik i Metro Exodus er udsøgt og stærkt forbedret i forhold til de tidligere spil, takket være en bedre motor. Også kort er meget større. Spillet har kun en single-player mode.

Vigtige funktioner

  • Kast dig ud på en utrolig rejse - bord på Aurora, et stærkt modificeret damplokomotiv, og deltag i en håndfuld overlevende, når de søger efter et nyt liv i Østen
  • Oplev Sandbox Survival - en gribende historie forbinder klassisk Metro gameplay med nye store, ikke-lineære niveauer
  • En smuk, fjendtlig verden - opdag den post-apokalyptiske russiske vildmark, bragt til live med fantastiske dag / nat cykler og dynamisk vejr
  • Dødbringende kamp og stealth – scavenge og håndværk i marken for at tilpasse dit arsenal af håndlavede våben, og engagere menneskelige og mutante fjender i spændende taktisk kamp
  • Dine valg bestemmer dine kammeraters skæbne - ikke alle dine ledsagere vil overleve rejsen; dine beslutninger har konsekvenser i en gribende historie, der tilbyder massiv genspilbarhed
  • Det ultimative i atmosfære og fordybelse - et flimrende lys i mørket; en laset gisp som din gasmaske frost over; hyl af en mutant på natvinden - Metro vil fordybe og skræmme dig som intet andet spil. . .

Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Metro: Exodus Xbox ONE til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2019-02-14
Online spil:Nei
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-4440 or equivalent
Graphics: GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1050 / AMD Radeon HD 7870
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 59 GB available space
System: Windows 7/8/10 Requires a 64-bit processor and operating system
Sprog EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrænsninger
Galleri Metro: Exodus Xbox ONE
Videoer Metro: Exodus Xbox ONE