Købsbetingelser


1. Generelle vilkår og betingelser

Disse vilkår gælder for alle køb og aftaler, du foretager på 365games.dk. Ved at bestille varer på denne hjemmeside accepterer du nedenstående vilkår.

Aftalen er gyldig, så længe din ordre er under kontrol eller gennemført.

Et administrationsgebyr baseret på købsprisen tilføjes og angives ved kassen.

Alle spilkoder, du modtager via 365games.dk, er unikke og ubrugte.

1.1 Reservation af indhold

365games.dk forbeholder sig ret til at afslutte et salg, hvis varen fjernes fra udvalget. Vi kan ikke garantere, at alle billeder og beskrivelser afspejler produktets sande udseende.

Vi reserverer også for eventuelle slåfejl på denne hjemmeside.

365games.dk forbeholder sig ret til at justere priser og eventuelle prisfejl.


2. Betalingsbetingelser

Betaling på spil handel. Ingen kan ske via kortbetaling (Visa eller Mastercard) eller via PayPal.

Er du under 18 år kan du kun handle, hvis du har dit eget bankkort (betalingskort), der kan bruges til det.

Alle licenskoder, der sælges af 365games.dk, kan bruges i Europa.

2.1 produkter på tilbud

Vi forbeholder os ret til at beholde din betaling indtil 7 dage på Eventulle endelige salg. Dette skyldes, at producenten kan give forkert lager bemærke på det produkt, du handler fra os. En e-mail vil blive sendt til dig, hvis dette sker.

Vi arbejder på at rette eventuelle fejl inden for 7 dage eller vil returnere betalingen i fuld refusion.

2.2 Kort betaling for nem og sikker

Vi tilbyder vores kunder at direkte betaling med kreditkort. Et administrationsgebyr baseret på købsprisen vil blive tilføjet og specificeret ved kassen. Vi forbeholder os ret til at afvise købet, hvis vi mener, at kortet er ugyldigt, eller hvis købsprisen ikke er tilgængelig for debitering.

Når du har valgt at betale dit køb med kortbetaling, trækker vi beløbet fra din konto via en sikker betalingsterminal.

Vi accepterer kun køb med Visa og Mastercard.

2.3 Paypal

Vi tilbyder vores kunder til direkte at betale online via PayPal. Du kan vælge at bruge din PayPal-saldo eller dit kredit-/betalingskort. Vi forbeholder os ret til at afvise købet, hvis kortet/kontoen er ugyldig, eller hvis købsprisen ikke er tilgængelig for debet.



3. Leveringsbetingelser

3.1 Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din ordre, vil en reservationsbekræftelse blive sendt til din e-mail snarest. Der er oplysninger om din ordre.

Kontroller altid din bekræftelse og kontakt straks kundeservice, hvis noget er uklart.

Hvis du ønsker at ændre en ordre bagefter, bedes du kontakte kundeservice med dit spørgsmål, og vi vil hjælpe dig!

Når du ændrer ordrer, der allerede er afsendt, gælder særlige betingelser.

3.2 Leveringstid

Den forventede leveringstid kan variere fra produkt til produkt. Medmindre andet er angivet, er leveringstiden normalt 1 time fra ordre. Produkter forudbestilt leveres, så snart vi modtager varen på lager fra leverandøren. Dette sker normalt på lanceringsdagen. Hvis ikke, vil produktet blive leveret så hurtigt som muligt.

3.3 Leveringsforsinkelse

Selv om vi gør vores yderste for at levere det, der er bestilt på det lovede tidspunkt, kan det være forkert. Hvis leveringen er forsinket fra det lovede, bedes du kontakte os med det samme, så vi kan undersøge, hvorfor leveringsforsinkelser. Hvis du ønsker at annullere et forsinket produkt, bedes du kontakte kundeservice. 365games.dk påtager sig intet ansvar for skader, der opstår som følge af udløbet af en rapporteret leveringsdato. Vi vil kontakte dig, hvis leveringen er forsinket, og holde dig informeret undervejs.

3.4 Levering

Al levering af digitale spilkoder vil ske gratis til den e-mailadresse, du har angivet ved kassen. Kontroller altid, at du har indtastet den korrekte e-mail-adresse, før du bekræfter din ordre. Spilkoder, der leveres til en forkert e-mailadresse, vil ikke blive erstattet.



4. Retur og 30 dages åbent køb

I henhold til ingen tilbagekaldelsesret til køb af digitale spilkoder og download af produkter, da det er et produkt, der på grund af sin art ikke kan returneres. Vi garanterer, at alle spilkoder, du køber på 365games.dk, er ægte og godkendte.

I tilfælde, hvor vi ikke er i stand til at levere din ordre på grund af fejl, refunderer vi det beløb, der ikke kunne leveres. Der udstedes ingen refusion på grund af en teknisk fejl i spillet, og spillet lever ikke op til dine forventninger, eller systemkravene blev ikke opfyldt. Desuden vil en refusion ikke blive udbetalt, hvis producenten beslutter at ændre sproget eller regionale restriktioner. Spilhandel kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ændringer eller begivenheder, der er foretaget i spillet eller på spiltjenesten, efter at købet er gennemført.

4.1 Garanti-100% arbejder, rigtige spil Koder

Vi garanterer, at spilkoder, du køber på 365games.dk, er ægte og fungerer. Hvis du modtager en ikke-funktionel spilkode, erstatter vi den uden ekstra omkostninger, forudsat at du kan bevise, at den specifikke spilkode ikke er aktiveret. Ikke-funktionelle spilkoder udskiftes normalt inden for 2-6 dage efter meddelelsen. Kontakt kundeservice for yderligere instruktioner.

4.2 Refusion

Refusioner for et produkt refunderes til kundens konto inden for 30 dage.



5. Integritet og beskyttelse af personlige oplysninger

Vi indsamler ikke personlige oplysninger om dig, når du besøger denne hjemmeside. Oplysningerne i kassereren vil blive gemt i vores database til at styre din ordre. Ingen oplysninger om dig vil blive sendt til tredjemand.

5.1 E-mail-politik

Når du køber noget fra 365games.dk, accepterer du at modtage e-mails og nyhedsbreve fra os. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid.



6. Virksomhedsdata

365games.dk

E-post: hej@365games.dk

365games.dk drives af SPILLHANDEL.NO PIJUS SAUSERIS.

Forretningsadresse:

Madlaveien 24,

4008 Stavanger.

Vores firmaregister er NO 921-313-683 VAT.