Halo 5: Guardians Xbox ONE

Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Se video
0solgt!
kr151,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Halo 5: Guardians Xbox ONE leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Halo 5: Guardians Xbox ONE

Historien om Master Chief fortsætter. Halo 5: Guardians er et spændende science-fiction first-person shooter, og den næste del af den bedst sælgende Halo franchise. Hjælp Jameson Locke pågribe Master Chief, og se for dig selv, hvorfor Alliancen helten og hans trup gik AWOL.

Dobbelt fortælling

Mød Jameson Locke, Spartan-IV og en leder af Team Osiris. Han er sendt på mission for at bringe tilbage Master Chief, hvis hold forsvandt uden tilladelse. Kunne det være, at Alliancen helten er gået slyngelstater? På den anden side af historien, John-117 og hans trup fra gamle dage: Kelly-087, Frederic-104, og Linda-058 beslutter at bryde de regler, de har brugt år på at opretholde at undersøge en besked fra en gammel ven troede tabt for nogen tid siden. Det følgende er en række spektakulære set-stykker, interessant og morsom snak mellem partimedlemmer. Der vil også være forløbere, Promethean og Covenant styrker stående mellem de to generationer af spartanere og deres mål. Er du klar til at opdage, hvad der virkelig foregår?

Fremragende multiplayer

Halo 5: Guardians (Xbox One) fortsætter traditionen med fremragende, engagerende multiplayer, som hjalp med at gøre franchisen berømt. Indtast Warzone mode, som vil teste ikke kun din aftrækkerfinger, men også taktisk indsigt. Kæmp med dit hold med 12 spillere for at være det første, der samler 1000 point, eller ødelæg dine modstanderes base, slå dig sammen mod uventede bosser og fjendtlige bølger, og find ud af, hvilket hold der består af de bedste spartanere her omkring.

Elektrificerende mobilitet

Den nye MJOLNIR rustninger er helt i top med hensyn til at give deres brugere med overmenneskelig mobilitet. Udstyret med flere thrustere, nu dine spartanere kan hoppe højere og hurtigere, hurtigt ændre deres momentum til at overraske fjender med en uventet fyring vinkel, og udføre en ødelæggende, hvis risikabelt, jorden pund manøvre til at sprede og knuse dem. Halo 5 tilføjer en fremragende vertikalitet til konflikten, og med spartanernes hastighed giver det spændende, kreativt gunplay.

4-spiller samarbejdende multiplayer

Hvad er bedre end at stole på en veludviklet AI til at se din ryg under kampagnen? Indsamling tre andre venner og spille sammen, selvfølgelig! Halo V: Guardians giver dig mulighed for at opleve de episke konflikter og actionsekvenser i historiekampagnen med op til tre andre spillere, der overtager medlemmerne af Blue Team eller Team Osiris. Spillet tilpasser sine vanskeligheder til antallet af aktive spillere, hvilket giver sværere udfordringer og flere fjender, jo flere af jer spiller. Koordiner for at tegne magtfulde chefer, og genoplive hinanden, hvis du falder i kamp.

Vigtige funktioner

Halo V: Guardians (Xbox One) er et spændende first person shooter, der foregår i det berømte Halo-univers, hvor du følger i fodsporene på Halo 4's historie. Følg rejser af hold Blue og Osiris, teste dine reflekser i multiplayer, være spartaner.

Halo 5: Guardians funktioner

  • Sammenflettede historier - Master Chief firkanter ud mod Jameson Locke, en spartaner af ny generation. Kan de blive enige om, hvad der skal gøres?
  • Warzone multiplayer - kæmp over rummelige kort i 12-player hold, gør hvad det kræver at vinde, herunder gået sammen mod AI fjendtlige bølger
  • Opdateret, opgraderet kanoner - velkendte kanoner er blevet opgraderet takket være en next-gen motor. Classic Halo kanoner har aldrig set og fungeret så godt!
  • Utrolig mobilitet - den nye, opgraderede MJOLNIR rustning gør det muligt for den nye generation af spartanere at bevæge sig rundt på slagmarken som aldrig før
  • Co-op for 4 spillere - slå dig sammen med vennerne for at tackle de udfordringer, som historien udgør, og arbejd sammen som et hold spartanere, der virkelig bør
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Halo 5: Guardians Xbox ONE til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2015-10-26
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
System: Xbox One
Sprog DanishCzechDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
Galleri Halo 5: Guardians Xbox ONE
Videoer Halo 5: Guardians Xbox ONE