Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)

Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Se video
1solgt!
Populær!
Spar 45%kr222
kr120,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Gears of War 4 (PC / Xbox ONE) leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)

En af de mest roste videospil franchise i historien giver os Gears of War 4. En ny saga om historien om krig mellem mennesker og græshopper. Som søn af Marcus Fenix (den vigtigste helten i tidligere rater) skal du redde dine kære. Du er ikke alene, to nye figurer Kait og Del vil hjælpe dig. Husk dog, at hver kamp kan være din sidste.

Gears of War 4 er et nyt kapitel i historien

Marcus Fenix, er allerede en midaldrende mand. Således historien tager dig 25 år i fremtiden. Du er James Dominic (JD) Fenix. Sammen med dine venner, Kait Diaz og Delmont "Del" Walker, er du en af de udenforstående. En gruppe mennesker, der bor uden for de murede bystater COG. Hver dag er en kamp for overlevelse. Efter din sidste razzia for forsyninger på en af COG bosættelser, du kom tilbage til landsbyen. Sejren var dog kortvarig. Dit hjem blev først angrebet af COG-soldater og kort tid efter af ukendte skabninger. Kun du, Kait og Del blev reddet fra stormløbet af din mors heroiske handlinger. Men under slaget blev hun taget væk af monstre. Nu er du nødt til at redde din familie og lære, hvem det den nye fjende.

Gears of War 4 gameplay går et skridt fremad

Ligesom de tidligere rater, Gears of War 4 er en TPP shooter med et dække system. Denne gang dog, producenter besluttet at give dig et par nye muligheder. Dæksystemet er mere dynamisk end før. Bruge miljøelementerne til din egen fordel. Fjenden er under dække, som du ikke kan bryde? Intet problem, bare blast fra loftet og lad tyngdekraften afslutte jobbet.

Vejret – en ven eller en fjende?

Planeten er endnu ikke kommet sig efter Locust krig. Det er et øde sted, og Imulsion modforanstaltninger fuldstændig ændret klimaet. Der er fire forskellige slags storme på overfladen af Sera. Nogle af dem kan påvirke slaget. En stærk vind kan ændre retningen af en kugle, mens lightings kan dræbe både dig eller fjenden. Du kan bruge det til din fordel eller dø ligesom de andre.

Vigtige funktioner

  • En ny historie, hvor du tager en rolle som JD Fenix. Sammen med dine venner skal du redde din familie og lære sandheden om en ny trussel.
  • Mere dynamisk gameplay - brug af covers vil ikke spare dig denne gang. Brug miljøet og vejret til din fordel.
  • En krævende multiplayer mode - Gears of War 4 er den første titel i serien, hvor Multiplayer er lige så vigtig som Single Player kampagne. Gem din familie sammen med din ven i co-op eller forsøge at overleve mod sværm af fjender.
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Gears of War 4 (PC / Xbox ONE) til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2016-10-10
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5 3470 / AMD FX-6300
Graphics: Geforce 750 Ti / Radeon R7 260X
Memory: 8 GB
System: Windows 10
Sprog DanishCzechDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Galleri Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Videoer Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)