Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)

Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Se video
0solgt!
Spar 40%kr296
kr175,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE) leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)

Den smukkeste designet, omfattende og autentiskracerspil er tilbage. Forza Motorsport 7 vil bære dig væk og skubber ofte din krop dybt ned i sædet. Takket være sin fantastiske grafik på 60fps og indfødte 4K-opløsning i HDR, motorsport verden var aldrig så tæt på!

Fastsættelse af standarder for racing spil

Forza Motorsport-serien er udviklet siden 2005 og viser, hvordan man skaber bedst sælgende titler, der er anerkendt som nogle af de mest realistiske racerspil i verden. Dens konstant stigende gruppe af fans værner om den umiskendelige atmosfære og autenticitet, der er synlig i alt fra bunden på dit baglys, gennem gearkassens arbejde, til de trofast reflekterede racerbaner.

Alt oprindeligt licenseret, alt udarbejdet i overensstemmelse med eksperternes vejledning. Udforsk 700 biler, der hver har sin egen unikke måde at håndtere på. Tjek 30 berømte steder, hvor du vil stå op mod dine modstandere.

Legendariske Le Mans, udfordrende Nurburgring eller eksotiske Laguna Seca og Dubai er klar til at være vært for de bedste kørere fra hele verden. Vær klar til at teste dine færdigheder på forskellige typer af overflade, mærke forskellige trækkraft afhængigt af vejret og tidspunktet på dagen. Kom regn eller skinne være den, der når målstregen først, og nyde at være i rampelyset.

Se nærmere på hver eneste tomme af din bil i Forza Motorsport 7

Takket være den nye særlige ForzaVista funktion vil du være i stand til at se nærmere på hver af de 700 maskiner, og se selv de mindste detaljer. Tilstanden gør det muligt for spilleren at gå rundt i bilen, granske karrosseriet, kontrollere, hvad der er under kølerhjelmen eller inde i bagagerummet, samt indtaste bilen og tænde for motoren. Du kan få din egen bil showroom lige ved hånden!

Opret din racing alter ego

Under hensyntagen til alle mulighederne for at tilpasse din driver, kan du bogstaveligt talt oprette din virtuelle alter ego. For første gang i franchisens historie har Forza Motorsport 7 ikke kun værktøjer, der forbedrer maskinens ydeevne, men også måder, hvorpå du kan ændre din racermesters udseende. Gennemse hundredvis af muligheder, der omfatter de bedste år af race historie og pop kultur.

Find din foretrukne spiltilstand

Fra en klassisk karriere, gennem forskellige udfordringer, enkelt løb og turneringer, der slutter på en omfattende multiplayer mode, med e-sport Forza Racing Championship liga, Forza Motorsport 7 gameplay er designet til at holde spillerne engagerede spillere i mange timer.

Deltag i den ultimative konkurrence og find ud af, hvem der styrer spillet. Tjek om du kan slå Ken Block i en af udfordringerne eller spille den skøre bil bowling. Gå op i graderne i Forza Racing Championship, få international anerkendelse.

Xbox Play Anywhere kræver digitalt køb. Funktionerne kan variere mellem Xbox One- og Windows 10-versioner af spillet. Xbox One-spildisk til brug kun med Xbox One-systemer. Xbox Live Gold-medlemskab (sælges separat), der kræves til online multiplayer på Xbox One. Spil på tværs af enheder kun i Xbox Live-understøttede lande. se http://www. Xbox. com/live/lande. Nogle musikfunktioner er muligvis ikke tilgængelige i nogle lande. Besøg http://forzamotorsport. netto for yderligere oplysninger.

LYSFØLSOMHEDSBESLAG, ADVARSEL: En meget lille procentdel af personer kan opleve et anfald, når de udsættes for visse visuelle billeder, herunder blinkende lys eller mønstre, der kan forekomme i videospil. Besøg Xbox. com for mere information.

Vigtige funktioner

  • Test din tapperhed og dygtighed bag rattet i kraftig regn, voksende vandpytter, og dårlig sigtbarhed
  • Udsøgte samlinger af Ferraris, Lamborghinis og Porscher sammen med snesevis af andre modeller udgør den største automotive legesæt (over 700 maskiner til at køre)
  • 30 perfekt genskabte virkelige kredsløb, herunder kult og Le Mans
  • Ægte adrenalin i autentisk 4K umiskendelig UHD-grafik med 60 billeder i sekundet
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE) til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2017-10-02
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-750 2.67 GHz
Graphics: NVIDIA GT 740 or NVIDIA GTX 650 or AMD R7 250X
Memory: 8 GB
System: Windows 10
Other: These apply only to PC
Sprog EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrænsninger
Galleri Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Videoer Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)