Football Manager 2020

12solgt!
Populær!
Spar 43%kr408
kr229,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Steam


Football Manager 2020 (PC / Mac) leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Steam.

Sådan downloades med Steam?

Aktiver spil på Steam

Damp

Key AKTIVERING

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klik på "Installer Steam" (for at downloade programmet.)

Hent Steam (PC/Mac/Linux)
2. Opret en ny Steam-bruger på applikationen.

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

(Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du oprette den via programmet).

3. Indløs din købte kode

Klik på "Tilføj et spil" i nederste venstre hjørne.

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
Tip en ven

Football Manager 2020

Football Manager 2020 er et kommende fodbold management simulation videospil udviklet af Sports Interactive og sat til at blive frigivet i november 2019 af Sega. Spillet giver dig mulighed for at spille rollen som en leder med ansvar for at udvikle et professionelt fodboldhold. Som manager får du til opgave at spejde efter unge og lovende spillere, forny kontrakter med eksisterende klubmedlemmer, justere holdets formation til den kommende kamp og meget mere. Selve kampene simuleres i realtid, og du kan træde til når som helst for at erstatte spillere eller foretage andre taktiske ændringer i løbet af spillet.

Historie

Football Manager 2020 har ikke en historie og fokuserer i stedet på at give dig mulighed for at lede, guide og styre dit eget fodboldhold gennem hele sæsoner fuld af forskellige fodboldbegivenheder, fra simple venskabskampe til de nationale ligaer og turneringer.

Gameplay

Med hensyn til generelle gameplay FM 2020 er ikke meget anderledes end de andre spil fra Football Manager franchise. Det drejer sig stadig om at udvikle en fodboldklub for at gøre det vellykket og i stand til at nå de mest ambitiøse mål. Som manager vil du være ansvarlig for at styre alle de afgørende aspekter af dit team og justere selv de mindste detaljer i henhold til din egen vision om, hvordan klubben skal udvikles, og hvilken retning den skal følge.

Men på trods af den uændrede kerne gameplay, spillet kommer med forskellige forbedringer på forskellige områder for at gøre titlen endnu sjovere for både nybegyndere og veteraner i serien ens.

Grafiske forbedringer

En af de første ting, du vil straks mærke efter at have kørt Football Manager 2020 vil sandsynligvis være den opdaterede grafik. Player base modeller blev fuldstændig omarbejdet, med mere realistisk anatomi og knoglestruktur. Derudover leveres spillet med bedre teksturer, flottere pladser sammen med synlig forringelse og bedre belysning.

Udviklingscenter

Development Centre fungerer som en slags hub, der giver dig en masse detaljer om unge spilleres udvikling, samt de lånte dem, bekvemt samlet på ét sted for lettere ledelse. Her kan du for eksempel hurtigt tjekke rapporter om dine stigende talenter og om ungdomsindtag, tjekke de enkelte spilleres individuelle fremskridt og styre ungdomsholdets dannelse og taktik, hvilket gør hele ungdomsudviklingen til en meget sjovere oplevelse.

Flere råd og nye roller i Backroom Personale

Ledelse af en professionel fodboldklub kræver en masse viden, og det er næsten umuligt for dig at vide alt selv. Det er der, personalet i baglokalet kommer ind i baglokalet. Dine assistenter fra personalet har specialiseret viden, du kan bruge for at træffe bedre beslutninger - de vil give dig råd, men i sidste ende er det op til dig at tage det eller ignorere det helt.

Den vigtigste ændring er indførelsen af matchday trup anbefalinger, samt muligheden for at ændre omfanget af dit ansvar på en mere detaljeret måde end nogensinde. Backroom-medarbejderne i FM 2020 kommer også med en række nye roller, herunder teknisk direktør og lånschef.

Pathway for spilletid

Fra nu af vil du få mere frihed, når det kommer til at planlægge dine spilleres langsigtede karriere, takket være Playing Time Pathway. I Football Manager 20 vil du være i stand til at give dine spillere løfter, såsom at gøre nogen en kop målmand, en nødsituation backup, eller en stjerne spiller for den kommende sæson. Nu kan du fortælle din spiller, hvor meget tid han vil bruge på banen, hvilket åbner op for nogle nye taktikker, og skaber en dybere og mere realistisk oplevelse.

Tilpas motorforbedringer

Der er også forbedringer på områder, der er mindre indlysende på et øjeblik, med en af disse er match motor, som er ansvarlig for at simulere kampe. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, nye angribende bevægelser, mere realistiske kørsler, bedre beslutningstagning og sammenknebne målmandspositionering.

Reception

Med udgangspunkt i en tidlig indsigt og listen over allerede afslørede funktioner, vil Football Manager 2020 mødes med en positiv respons fra både kritikere og spillere. Anmeldere peger på antallet af ændringer i livskvaliteten og forbedringer i hele spillet, som alle har til formål at gøre FM 2020 mere realistisk og tilgængelig end nogensinde. Blandt de mest roste elementer i titlen, bemærkede korrekturlæsere forbedringer inden for scouting, bestyrelseslokalet erfaring, grafik, og selv kampen motoren selv.

Vigtige funktioner

  • Bliv leder af en professionel fodboldklub og tag den til toppen
  • Genopdag Football Manager-serien med opdateret og forbedret grafik
  • Træf vigtige beslutninger – enhver beslutning tæller, når det kommer til klubledelse
  • Se dit hold spille simulerede kampe på banen, hvor spillernes adfærd er mere realistisk og præcis end nogensinde
  • Udforsk nye og forbedrede funktioner, såsom Arbejdstidsvej og Udviklingscenter
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Football Manager 2020 til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Steam-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Steam, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2019-11-19
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Steam
Kompatibel Mac OS: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Pentium 4 (64-bit), Intel Core 2 or AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
Graphics: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 7 GB available space
System: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (Update 1803/April 2018 or later) – 64-bit
Other: directx
Sprog DanishChineseDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianNorwegianPolishPortugueseRussianChineseSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
Galleri Football Manager 2020