Battlefield V

Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V
Se video
7solgt!
kr143,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Battlefield V leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Battlefield V

Battlefield V (BF 5) er udviklet af EA Dice og er en fortsættelse af den klassiske FPS-franchise og en tilbagevenden til sine rødder takket være dens fokus på Anden Verdenskrig. Forbered dig på en overbevisende solokampagne med de mest berømte slagmarker og til en kompleks multiplayer-mode.

Velkendte kampagner

Battlefield V fokuserer stærkt på at vende tilbage til sine rødder og har en kompleks, varieret solokampagne, der giver dig mulighed for at udforske historien fra forskellige perspektiver. Tag kontrol over flere forskellige hovedpersoner og deltage i nogle af de største kampe i historien. Deltag i historien om en tysk kvinde, der kæmper i modstandsbevægelsen mod den nazistiske besættelse. Afdæk mange andre unikke historier, der er samlet i krigshistorier-mode. Forbered dig på sammenstød i den brændende varme i den afrikanske ørken, sublime, men fjendtlige norske bjerge, samt mange andre unikke steder.

Nye multiplayer-modes

Med Grand Operations som den førende mode har Battlefield V et omfattende onlinesegment. Forbered dig på mange engagerende scenarier, som vil tage dig over hele verden, hver af dem præsenterer en anden udfordring at håndtere.

Vælg en af flere soldat klasser, der deltager i forskellige operationer og støtte dit team. Som læge vil du fokusere mest på at hjælpe dine ledsagere med at overleve træfningen. Mens du spiller som en spejder vil du informere dine kolleger tropper om fjendernes positioner. Udforsk realistisk designede slagmarker som Rotterdam, Nordfrankrig eller Afrika.

Opdag nye muligheder, som dine baser og befæstninger giver. Træf beslutninger om de fordele, du vil have dem til at tilbyde, såsom hvor man kan installere den tunge maskingeværer og andre nyttige redskaber. Se det nye sundhedsstyringssystem, der giver en mere realistisk tilgang. Battlefield 5-multiplayer-gameplayet efterligner virkelige kampagner fra krigen og er en rigtig godbid for de militære FPS-fans.

Fremragende co-op-tilstand

Inviter dine venner, og spil sammen i den overbevisende nye co-op-mode, der er designet til fire spillere. Combined Arms giver dig mulighed for at tilpasse din karakter takket være et væld af kosmetiske muligheder og våben loadouts.

Når du er klar, danne et hold, som derefter vil faldskærm ned på modstanderens hjemmefront! Så forvirring i fjendernes rækker. Fantastisk underholdning for dig og dine venner!

Forbedret mekanik

Nyd brede forbedringer i figurens skabelse, herunder soldatens animationer, deres udseende, udstyr og nyt tilbehør. Lær at bruge hvert våben og vænne sig til deres unikke tilbageslag. Sammenstødene har aldrig været så gribende og realistiske!

Vigtige funktioner

  • Flere spilmodes, herunder en omfattende solo kampagne med War Stories, samt flere multiplayer modes, herunder den berømte Battle Royale, Grand Operations og Tides of War
  • En helt ny co-op mode-Combined Arms, som gør det muligt for spillerne at spille i grupper på fire
  • Nye slagmarken taktik og manøvrer til rådighed, herunder et nyt sæt af bevægelser for soldater, samt forskellige nye befæstninger og mobile værktøjer til destruktion
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Battlefield V til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2018-11-19
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: AMD FX-6350 / Core i5 6600K
Graphics: AMD Radeon HD 7850 2GB / nVidia GeForce GTX 660 2GB
Memory: 8GB RAM
Diskspace: 50GB available space
System: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
Sprog GermanEnglishFrenchSpanishPolishRussianChineseTurkishItalianPortuguese-Brazil
Aldersbegrænsninger
Galleri Battlefield V
Videoer Battlefield V