Assassin's Creed: Unity Xbox ONE

Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Se video
3solgt!
Populær!
Spar 60%kr222
kr88,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Xbox live


Assassin's Creed: Unity Xbox ONE leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Xbox live.

Sådan downloades med Xbox live?

Aktivér spil på Xbox live

Aktivering af nøgle

1. Gå til Store med din Xbox-controller.
2. Indtast den kode, du har modtaget fra os
3. Når spillet er aktiveret, microsoft fortæller os, at spillet er valideret.
  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Assassin's Creed: Unity Xbox ONE

Rejs tilbage i tiden til den franske revolution. Oplev denne tumultagtige tid som Arno, en frisk induktionsk lejemorder med en kompliceret barndom. Assassin's Creed Unity (Xbox One) bringer franchisen tilbage til Europa, til et smukt genskabt Paris, specifikt. Et massivt antal aktiviteter ud over kernemissioner gør Assassin's Creed Unity til et spil, der vil holde dig engageret i timevis.

En levende, vejrtrækning by

Assassin's Creed Unity bringer spillerne til Revolution-æra Paris. Ubisoft skabte en massiv by fyldt med liv. Next-gen design gav dem mulighed for at fylde gaderne med NPC'ere på en skala aldrig før set i franchisen. Selve byen er også et bevis på en opmærksomhed på detaljer overgår noget tidligere set i Assassin's Creed. Massivt område taget af Paris, udforskelige bygningsinteriør og monumenter genskabt i en næsten 1:1 skala gør Assassin's Creed Unity Paris ser så virkelig som muligt i et videospil.

Opdateret gameplay

Assassin's Creed Unity gameplay forbedrer på formlerne, der er velkendte for alle Assassin's Creed-fans. Traversal er hurtigere og mere praktisk med hurtigere bevægelse og en knap dedikeret til at klatre nedad. Enhedslisten tilføjer også diagonal klatring. Skalering af bygninger har aldrig før været så nemme og behagelige. Du kan endda gå ind i bygninger! Combat er blevet moderniseret og gjort mere udfordrende, og stealth er blevet udvidet med et cover-baseret system, så du holder dig ude af syne. Endelig snigmordere kan bogstaveligt talt arbejde i mørke for at tjene lyset.

Forbedrede mord

Hvor i de tidligere rater dine kontrakter krævede en bestemt tilgang, Assassin's Creed Unity giver dig mulighed for at vælge din egen måde. Nogle måder er bedre end de andre, men ingen er udelukket fra dig. Find alternative ruter til dit mål, vælge dit våben, gøre rekognoscering på forhindringer og fjender og udføre et perfekt hit. Assassin's Creed Unitys mord giver dig mere frihed, end du nogensinde havde før i franchisen.

Talrige aktiviteter

AC Unity omfavner AC tradition for at give spilleren masser at gøre uden for hovedhistorien. Invester i byen, find skjulte kister og find ud af, hvordan du åbner dem. Løs mystiske mord, lær og forske i fransk historie for at optrævle gåderne i Nostradamus, indsamle våben og rustninger... Assassin's Creed Unity har en masse indhold tilgængeligt på næsten enhver tid: Paris er åben for dig siden meget tidlige stadier af spillet.

Co-op-missioner

Assassins arbejde i hold og Unity giver dig mulighed for at gøre netop det. Slå dig sammen med op til tre venner, og tag på særlige missioner, der kan være for svære at tackle dem alene. Sørg for at opretholde en god kommunikation og samarbejde, fordi fejl ikke vil være let tilgivet. Har venner hjælpe dig, og alle jer vil høste fordelene.

Vigtige funktioner

Assassin's Creed Unity er en tur tilbage til Europa efter eventyr i Caribien og Nordamerika. En spredt by, store skarer, fremragende sans for detaljer og mere gør ACU til et spil værd at tjekke ud, især hvis du er fan af Assassin's Creed franchise eller fransk arkitektur.

Assassin's Creed Unity funktioner

  • Massiv, detaljeret by - Paris af Assassin's Creed Unity indtager et stort område, er genskabt med kærlige detaljer, og forbliver fuld af NPC'ere for at give det en gnist af liv
  • Cover-baseret stealth - du kan bruge dækning til at snige sig bag dine fjenders ryg for at komme stille og roligt til ellers utilgængelige områder eller til at gå ind for en hurtig dræbe
  • Fleksible mordbetingelser - find din egen måde at eliminere dine mål på. Alt går, hvis du kan udføre din plan
  • Udvidet karakter tilpasning - ud over omfattende kosmetiske muligheder, Arno har en ikke-lineær færdighed progression, og gear, som påvirker hans egenskaber
  • Co-op for 4 spillere - slå dig sammen med vennerne og tag på særlige missioner for ekstra profit
Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Assassin's Creed: Unity Xbox ONE til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Xbox Live-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Xbox Live, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:2014-11-12
Online spil:Ja
Aktiveret ved: Xbox Live
Kompatibel Mac OS: Nej
Sprog DanishCzechDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrænsninger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Galleri Assassin's Creed: Unity Xbox ONE
Videoer Assassin's Creed: Unity Xbox ONE