Age of Empires 2 HD

Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Age of Empires 2 HD
Se video
2solgt!
kr183,-
Øjeblikkelig download
På lager
Køb nu
Aktiveret på Steam


Age of Empires 2 HD leveres digitalt til din e-mailadresse umiddelbart efter købet, hvilket betyder, at du kan downloade og aktivere produktet med det samme.

Aktivering og download kun på Steam.

Sådan downloades med Steam?

Aktiver spil på Steam

Damp

Key AKTIVERING

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klik på "Installer Steam" (for at downloade programmet.)

Hent Steam (PC/Mac/Linux)
2. Opret en ny Steam-bruger på applikationen.

Installer og start programmet. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

(Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du oprette den via programmet).

3. Indløs din købte kode

Klik på "Tilføj et spil" i nederste venstre hjørne.

Følg derefter vejledningen på skærmen for at aktivere den spilkode, du har modtaget fra os.

  • Produktoplysninger
  • Specifikation
  • Fotogalleri
  • Videoer
Tip en ven

Age of Empires 2 HD

Hvis du er træt af moderne real-time strategier, og de gamle ikke ser godt ud i moderne beslutninger, nu har du en vej ud. Age of Empires 2 HD forbereder det klassiske til moderne skærme og opløsninger uden at pille ved det gennemprøvede gameplay.

Opgraderet, ikke genskabt visualisering

AoE2 HD ikke manipulere med Ensemble Studios fremragende illustrationer, du husker fra fortiden. Se de fine detaljer i kortene. Se fuglene flyve over havnen. Læg mærke til de handlendes varer. Nu er de skarpere end nogensinde før takket være højere beslutninger.

Masser af singleplayer scenarier

Age of Empires II HD bringer 9 klassiske kampagner med flere scenarier tilbage hver. Guide Vikings i deres søgen efter nye hjem og nye steder at plyndre, eller løb en ond beskyttelse ketcher på hele Europa på Attila den Hun.Each kampagne vil tage mange veludsøgte timer af din tid, som du administrerer, udforske og erobre til dit hjerte indhold.

Hurtigt gameplay

AoEIIHD giver dig ikke tid til at spille sikkert. Byg dit hovedkvarter, direkte dine medarbejdere til ressourcer, udstyre dine hære. Hvert øjeblik du bruger ikke at gøre noget er et øjeblik til at bruge miste nogen fordel, du måtte have haft. Det vil teste dine taktiske og strategiske færdigheder i et nådesløst miljø, der venter på nogen.

Rejse gennem tiderne

Herske dit imperium på tværs af flere forskellige epoker med tilsvarende teknologi og enheder. Byg jeres nationers magtbase fra den mørke tidsalder gennem den feudale og slotsalder, og afslut din historie i den kejserlige tidsalder.Et årtusinde værd af krig og forskning venter på, at du låser dem op og regerer suverænt over andre fraktioner.

Mange nationer til at lede

Vælg mellem 18 forskellige, unikke nationer og tag dem med til kontinentets overherredømme. Lige fra briterne og japanerne, til Goths og Saracens, alle store aktører i den middelalderlige verden er ivrige efter at acceptere dig som deres hersker. Hvis du vil, kan du endda tage fat i det mægtige byzantinske imperium og gøre det virkelig til verdens mest glorværdige land.

Damp værksted støtte

Hvis du formår at løbe tør for originalt indhold at spille igennem, vil det uundværlige team Workshop være der for at give dig et bredt udvalg af nye kampagner, scenarier og meget mere. Få mods til at justere arkitekturen i dine bygninger, tilføje nye nationer til at spille som. Du kan endda tilføje ny musik, herunder lydspor fra nogle af dine yndlingsfilm, -serier og -spil. Tilpas din AoE2 HD, som du vil have det.

Autentisk oplevelse

Få en forsmag på, hvordan real-time strategier var tilbage i dag, før bekvem fange point fodre dig ressourcer automatisk og flytte-angreb ordrer. Age of Empries 2 HD er det spil, du har brug for til både micromanage og macromanage, fordi det ikke vil gøre noget for dig af sig selv. Det er en virkelig old-school spil lavet til at indhente moderne beslutninger. Det er det bedste fra to verdener! Administrer forsyningslinjer, administrere udforskning, opgradere dine fæstninger, være kongen.

Fortsæt læsning

Tip en ven

Leveret med det samme uden skjulte omkostninger!

Opdag de bedste SpilNøgle tilbud, sammenligne priser og download Age of Empires 2 HD til den bedste pris. Aktivér cd-tasten på Steam-klienten for at hente spillet og spille multiplayer.

365games.dk er en platform til at finde, sammenligne og købe digitale spilkoder. Det er kun bekræftede leverandører, der kan sælge digitale varer på 365games.dk.

Føj cd-nøglen til kontoen Steam, hvortil det spil, du har købt, føjes til biblioteket.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digitalt download
Udgivelsesdato:-
Online spil:-
Aktiveret ved: Steam
Kompatibel Mac OS: Nej
Minimale systemkrav
Processor: 1.2 GHz - Pentium 4
Graphics: nVidia GeForce 7600
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 2 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7 / 8
Sprog ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmerica
Aldersbegrænsninger
PEGI 12TeenUSK 12
Galleri Age of Empires 2 HD
Videoer Age of Empires 2 HD